Overslaan en naar de inhoud gaan

PATRICK ROMBOUTS

GROEISTRATEEG

Lepelaarstraat 10 bus 402
2050 Antwerpen
+32 498 90 46 90
patrick.rombouts@sevenex.be
LinkedIn

Visie/Missie

Als zelfstandig groeistrateeg 100 KMO’s en hun ondernemers een significante structurele groei brengen, is wat ik de volgende jaren wil realiseren.

Met dien verstande dat ik mijn zakelijke jas pas voldaan aan de haak hang wanneer ik mijzelf op het einde van elk traject compleet overbodig heb gemaakt zodat u - onafhankelijk van mij - het ingeslagen groeitraject kan verderzetten.

Kernwaarden

Ethiek en ambitie zijn complementair.

Ik zou zelfs meer zeggen: Een ultiem ambitieus ondernemer is per definitie ethisch omdat hij/zij passioneel, ondernemend, innovatief, creatief én empathisch in het leven staat.

Dat plezier en humor meer dan logische bijproducten zijn van deze benadering blijkt steeds weer een aangename vaststelling.

Mensen, bedrijven en hun teams zien groeien/ontwikkelen vanuit hun succes is mijn succes.

Hoe deze 7 ex’en u³ kunnen helpen.

Experience
Expertise
Exploring
Exercising
Excitement
Expanding
Excelling

Jerome Bothy

Sales Operations & Distibutor Services manager / Hasbro - WotC EU
Brussels, Belgium

"Meer dan 19 jaar heb ik met plezier met Patrick samengewerkt en aan hem gerapporteerd.

Zijn authenticiteit, zijn vastberadenheid, zijn vermogen om te luisteren, erkenning te tonen en te volharden, droegen bij tot wie ik ben vandaag.

Ongeacht de omstandigheden en de soms harde momenten die ons bedrijf doormaakte, koos Patrick ervoor zijn team te blijven motiveren en het op zo'n manier uit te dagen dat elkeen zich gesterkt voelt dat hoger doel na te streven. Als geen ander begrijpt hij dat de sleutel tot succes ligt in het beste uit je mensen halen . Dit onderscheidt hem duidelijk van alle andere leiders die ik ontmoette binnen ons bedrijf. Daarnaast resulteerde zijn projectbeheerskwaliteiten tot gerespecteerde deadlines enerzijds en bracht zijn strategisch inzicht anderzijds heel vaak opportuniteiten waar niemand anders ooit aan gedacht zou hebben."